kolmapäev, 4. veebruar 2015

Tomati-lõhe roosid

Ahus küpsetatud tomati-lõhe roosid, mis valmivad kiirelt ja need mõnusad punased aiasaadused on mõnusalt mahlased ja maitsvad.


Lõhe-tomati roosid


Tomati rooside valmistamiseks läheb vaja:

Tomateid 2-3tk
Pestokastet
Lõhefileed
Meresool
Pipar

Hea kerge eine hommikusöögiks.

Tomati rooside valmistamine on lihtne, selleks on vaja terve tomati ulatuses teha tomatisse sälgud ühte pidi ja siis teistpidi ja kui oled lõpuni jõudnud siis tõmbad tomati pooleks, alustada tuleb muidu tomati keskelt sälkude tegemist. Pestokastme määrisin tomatile peale ja lõhe fileest lõikasin õhukesed viilud ja keerasin lõherulli, mille asetasin tomati peale. Küpsetasin eelsoojendatud ahjus 15-20 minutit 175-200kraadi juures ja vahetult enne tomatite ahjust väljavõtmist puistasin tomatitele riivitud paremesani juustu.

Lõhe-tomati roose võib serveerida omletiga, salatiga või siis esiseisva roana.









2 kommentaari:

  1. Mmmm... Seda ma kindlasti proovin ise teha! Lihtsalt ülimaitsev näeb välja! :-) koik mu lemmikud koos :P

    VastaKustuta
  2. Kaie, see on tõesti lihtne ja samas ka maitsev amps. Aitäh sulle Kaieke!:)

    VastaKustuta

kommentaarid