teisipäev, 3. märts 2015

Lillkapsariis, tomati vardad, läätse krõpsud

Lillkapsas. Pole just igapäevane nähtus seda mõnusat aiasaadust toidu sees kasutada, kuid mõnus vaheldus kõigele muule. Varem olen teinud lillkapsa põhjaga pitsat ja nüüd siis jõudsin lillkapsa riisini. Kusjuures mõne inimese võib täiesti ära petta selle toiduga.

Valmistamine:
Purustasin lillkapsas köögikombaisin riisiterade suuruseks. Tükeldasin sibula ja porru, seejärel praadisin või sees sibula ja porru poolkrõmpsuks, lisasin juurde maitseks kurkumi, karrit, kookospiima, soola ja pipart.



Serveerisin lillkapsariisi kirsstomati-spinati varraste ja läätsejahust krõpsudega.

Koostis:

0,5 tk lillkapsast
50 ml kookospiima
2 tl karri pulbrit
1 tk kurkumi
1-2tk küüslauku
40 g võid
sool
pipar









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

kommentaarid