teisipäev, 3. märts 2015

Banaani-kaerahelbe keeks

Keeksi lainel.
Toidutegemise juures on kõige põnevam see, et eales ei tea mis lõpuks välja tuleb ja miljon üks erinevat varianti on toitu valmistada ja serveerida. Väga hea ja mõnusa maitse andis kogu see kooslus. Toidu tegemine ei pea olema keeruline ja head asja saab valmis teha ka väga lihtsate vahenditega. 






Kaerahelbed purustasin kohviveskis, mul on veel vanast vene ajast selline imepärane tööriist olemas, mis 5 sekundiga purustab kaerahelvestest jahu valmis. Jahu sisse segasin 1tl küpsetuspulbrit. Püreestasin banaanid vähese veega, segasin püreestatud banaanid jahuga ühtlaseks massiks, lisasin juurde peotäis kreekapähkleid ja jõhvikaid. Magustamiseks kasutasin agaavisiirupit. 
Määrisin leivavormi võiga ja küpsetasin keeksi leivavormis 25-30minutit 175-185


Vaja läheb:

4 dl kaerahelbeid
3 tk banaani
peo täis kreeka pähkleid
peo täis jõhvikaid
agaavisiirupit
vormi määrimiseks taimset rasva

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

kommentaarid