neljapäev, 23. oktoober 2014

Sidruni ingveri küpsised

Naturaalsed küpsised ingverist ja sidrunist, ilma suhkru ja jahuta on saanud minu uueks lemmikuks.
Neid on hea süüa tee või kohvi kohvi kõrvale või näksida enne trenni minekut ja pealegi on neid lihtne valmistada ja küpsised annavad energiat kogu päevaks.



Sidruni-ingveri küpsised


Koostis:
3dl kaerahelbeid
3banaani
50g mandleid
sindrunit
laimi
ingverit

4 kommentaari:

  1. Tere Taavi.
    Mis kujul peaks küpsistesse panema laimi ja ingverit? Kas ingver vedelal kujul või riivitud ingver ja mil moel laimi peaks lisama?

    Aitäh!

    VastaKustuta
  2. Tere. Mina tükeldan ingveri hästi väikesteks tükkideks, võib ka riivitud kujul panna küpsistesse, laimi lõikan pooleks ja pressin sealt mahla välja, teinekord riivin hulka laimikoort.



    VastaKustuta
  3. Tere. Suured tänud, nüüd on pilt jälle selgem. Aga ehk saate öelda ka sidruni, laimi ja ingveri kogused, mis küpsistesse lähevad?

    Tänud :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tere. Mina panen 3 banaani kohta pool sidrunit ja laimi läheb umbes sama palju, ingerist lõikan 3-4cm laastud ja panen tunde järgi. Kõige parema tulemuse saad siis kui ükski maitse ei jää domineerima ja tunda on õrnalt kõiki maitseid(sidrun, laim ja ingver)

      Vabandust, et vastamisega nii kaua läks.

      Kustuta

kommentaarid