esmaspäev, 13. oktoober 2014

Punapeet vutimuna ja mozarellaga

Kui omavahel kohtuvad punapeet, vutimuna ja mozarella.



Kiiresti valmiv, lihtne ja toitev roog.

Valmistamine:
Pošeerisin(uputasin) vutimunad äädikavee sees 2-3minutit. Viilutasin punapeedi ja mozarella.
Lõikasin hiinakapsa ja segasin kokku spinatiga ja pigistasin salati peale sidrunimahla ja maitseks lisasin valget pipart.
Punapeedi viilupeale panin pošeeritud vutimuna ja seejärel lisasin mozarella juustu ja panin ahju küpsema 200kraadiga 5-7 minutiks, valmistasin ette salatipõhja millele serveerisin punapeedilõigud.

Koostis
Punapeet
vutimuna
mozarella juust
Salat:
Hiinakapsas
spinat
roheline paprika
sidrunimahl






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

kommentaarid