Toortoidu ringkondades on toortatar väga populaarne toiduaine ja olen minagi enda jaoks avastanud toortatra võlu. Esialgu võib see teraline põllusaadus olla pisut harjumatu maitsega.
Tatart tuleb eelnevalt 10-12 tundi leotada ja siis pesta korralikult läbi külma vee all mitmeid kordi.
Kui tatar on üleöö seisnud ja pestud siis võib hakata valmistama sellest toitu, olen teinud erinevaid salateid, smuutisid, küpsetisi, küpsiseid ja ka magustoite.
Toortatra küpsised
Koostis:
400g toortatart
200g kaerahelbeid
peo täis jõhvikaid
peo täis rosinaid
10-12 datleid
astelpajujahu
mesi
Valmistamine:
Sega omavahel koostisained ja valmista taignast pallid. Küpseta 175-200kraadi juures 20-25min
Kasutatud allikas:
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar