neljapäev, 13. november 2014

Banaani ampsud kreemja astelpaju mütsiga

Banaani ampsud




Valmistamine:

Koorisin ja tükeldasin banaanid, kuna banaan tõmbub väga kiirelt mustaks, siis on soovitatav banaane leotada sidrunivee sees ja hiljem köögipaberiga banaanid kergelt üle kuivatada. Järgmisena
sulatasin madalal kuumusel vesivannil 70% šokolaadi ja samal ajal kui šokolaad sulas valmistasin ette pähklisegu(pähklipuru, kaneel, kakao, palmisuhkur). Võtsin banaanid vee seest, kuivatasin ja paneerierisin pähklisegu sees nii, et banaanid oleksid ilusti kaetud pähklipuruga. Seejärel kaunistasin banaani ampsud šokolaadiga ja viimaseks mikserdasin vahukoore, kuhu panin tee lusika täis mett ja astelpaju jooki.

Koostis:
banaan
pähkel
kakao
tume šokolaad
kaneel
palmisuhkur
vahukoor
astelpaju mahl
jõhvikad













Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

kommentaarid