neljapäev, 25. september 2014

Pasta ja pitsa

Pasta tomatite ja värskete ürtidega






Valmistamine:
Keedan pasta(Fusilli) poolpehmeks.
Kuumutan kergelt tomati, küüsalugu ja lisasin pastale.
Pasta kokkukeetmisel kasutan kookospiima ja maitsestan soola, valge pipra ja kurkumiga.
Lihtne ja kiirelt valmiv roog. Kelle jaoks jääb see pasta liiga lahjaks võib pasta peale puistada kitsejuustu või siis tavalist parmesani juustu.

Koostis:
Pasta fusilli 400g pakk
tomat 5tk
küüslauk 2-3küünt
sool
valgepipar
kurkum
kookospiim
riivjuust
basiilik


Serveerin soojalt röstsaia ja rukkolaga


Lillkapsa ja avokaado põhjal valmistatud pitsa

Kuna seda pitsat sai tehtud suve algul on tänaseks kogu see valmistamise protesess meelest läinud. Õnneks on interneti avarustes nii eesti kui ka inglise keelseid retsepte mille ma siia juurde lisan. Kindlasti tasub proovida ja eriti hästi sobib neile inimestele kes ei söö või otsivad alternatiivi valgele jahule.

Pitsa põhi eesti keelne retsept
Pitsa põhi inglise keelne retsept


Pitsa põhi:
1 keskmise suurusega lillkapsapea
1dl riivitud parmesani
2 muna
sool
pipar
Pitsa kate:
tomat
sibul
spargel
porru
päikesekuivatatud tomat
sool
pipar

Kasutatud allikas:
http://aniitram.blogspot.com/2013/03/lillkapsast-pitsapohi.html
http://foodloveswriting.com/2012/04/26/cauliflower-pizza-crust/















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

kommentaarid