teisipäev, 13. jaanuar 2015

Peedi carppacio

Keeda peet ja lõika õhukesed viilud peedist. Serveeri rukkolasalati, kerge kastmega(sidrun, oliiviõli, sool, valgepipar). Maitsesta õrnalt soola ja valge pipraga

Carpaccio on teada tuntud Itaaliast pärit eelroogo värskest külmutatud lihast või kalast. Toores liha maitsestakse, külmutatakse ja seejärel lõigatakse õhukesed viilud mis asetatakse taldrikule, kus liha hakkab kergelt ülesse sulama ja tavaliselt serveeritakse kas rukkola salati, parmesani juustu ja õlikastmega.

Samamoodi võib teha peediga, lõikad õhukesed viilud umb 10-12 viilu asetad taldrikule ja serveerid kerge rukkolasalati ja kastmega. 



Peedi carpaccio vutimuna ja avokaadoga


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

kommentaarid