Brownie banaani ja maasikatega |
Brownie valmistamiseks läheb vaja:
3 dl päevalilleseemneid
3 dl kaerahelbeid
240 g tumedat 70% sisaldusega šokolaadi
0,5 dl kookospiima
2 spl kakaod
2 spl agaavisiirupit
1 spl mett
50 g sarapuupähkleid
Purustasin köögikombainis päevalilleseemned ja kaerahelbed, lisasin päevalilleseemne massi hulka sarapuupähklid, mee, agaavi siirupi, jõhvikad ja pool klaasi vett.
Kuumutasin kookospiima, lisasin šokolaadi ja segasin ühtlaseks massiks. Šokolaadi massi valasin köögikombanisin oleva päevalilleseemne massi hulka ja vuristasin komponendid omavahel segamini.
Seejärel valasin segu vormi, silusin selle ühtlaseks ja panin külmkappi 20-30 minutiks seisma.
Kook on kergelt magusa maitsega ja üpriski rammus, aga see eest väga hea.
Kook on kergelt magusa maitsega ja üpriski rammus, aga see eest väga hea.
Serveerisin brownie banaani, maasikate ja kookoshelvestega
Kas retseptis kasutatavad jôhvikad on värsked vôi kuivatatud ning kui palju neid oleks vaja lisada?
VastaKustuta