Õuna valmistamiseks läheb vaja:
Astelpaju mahla
kirsivein
kaneeli
õuna
müslit
külmutatud maasikaid
banaani
astelpaju jahu
Koorisin õuna, valasin potti kirsiveini (tunde järgi) umb 15ml, kuumutasin veinist alkoholi välja ja lisasin astelpaju mahla, lahjendasin mahla veega 1:5le. Õuna kuumutasin madalal kuumusel kusagil 20-25minutit, kuniks õun oli pehme. Kui õun on valmis siis võiks kiirelt õuna meega üle katta siis jääb õun magus ja säravkollane. Serveerisin müsli ja maasikakreemiga.
Külmutatud maasikatest ja banaanist valmistasin maasika kreemi. Sulatasin maasikad, püreestasin banaani ja maasikad.
Müsli valmistamine:
Kuumutasin kergelt kaerahelbed, rosinad, jõhvikad, pähklid ja kõige lõpuks lisasin 2tl mett.
Müsli:
50g kaerahelbeid
30g rosinaid
20g pähkleid
30g jõhvikaid
2tl mett
ingver
Astelpaju kasulikkusest võid lugeda siit:
http://www.berryfarming.ee/index.php/et/astelpajust/60-astelpaju-kasulikkusest
ingver
Astelpaju kasulikkusest võid lugeda siit:
http://www.berryfarming.ee/index.php/et/astelpajust/60-astelpaju-kasulikkusest
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar